Ovo je POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA porodice Ivanović (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA porodice Ivanović (FOTO)

Suza suzu stiže!

Na lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića pucano je oko 9.30 sati ispred njegove kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Ivanović je u teškom stanju prebačen u bolnicu, ali uprkos naporima lekara nije preživeo.

Advokat Olivera Ivanovića za BKTVNews: Ubijen je ispred kancelarije! bolnicu.

Pošto je supruga lidera Građanske inicijative SDP čula stravičnu vest, smogla je snage samo da izgovori: "Opet >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mi ga uzeše, nisam mogla da ga sačuvam".

Podsetimo, Ivanović je od januara 2014. godine zajedno sa još četvoricom Srba bio pritvoren u zatvoru u Kosovskoj Mitrovici, gde su ga teretili za ratni zločin nad civilnim stanovništvom na Kosovu i Metohiji 1999. i 2000. godine. Na devet godina zatvora osuđen je 21. januara 2016. godine, a ta je presuda zatim ukinuta, da bi avgusta 2017. godine krenulo ponovljeno suđenje u tom postupku.

Predsednik Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost posle ubistva Ivanovića

Prošle godine pušten je da se brani sa slobode.

Đurić o ubistvu Olivera Ivanovića: Ovo je teroristički čin

Njegova Milena je sve vreme bila uz njega, borila se zajedno sa njim, ali vest da njega više nema, veoma ju je potresla. Ona je pre samo nekoliko dana objavila na svom Tviter nalogu fotografiju i poslala poruku celoj Srbiji: "Sreća nije slučajna, a nije ni nešto što treba želeti. Sreća je nešto što sami stvarate. Mi smo je stvorili. U 2018. vam želimo isto".

“Срећа није случајна, а није ни нешто што требате желети. Срећа је нешто што сами стварате.” Ми смо је створили. У 2018. вам желимо исто. ❤️ pic.twitter.com/EZs8Ypp1zQ

Na društvenim mrežama prijatelji i kolege opraštaju se od Olivera, niko ne veruje šta se desilo, ljudi su užasniti i uplašeni...

Počivaj u miru! Neka ti je laka ova crna srpska zemlja! Istorija će slaviti istinske heroje, borce za svoj narod, a ove druge će obeležiti za ceo život! #oliverivanovic pic.twitter.com/CmHl9K0A86

Neka ti je laka zemlja dobri covece#OliverIvanovic pic.twitter.com/QeZmA8a25E

Zbogom veliki covece.. Hvala za svu borbu i ovaj napaceni narod.. Pocivaj u miru. #OliverIvanovic

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.