Osumnjičenom za ubistvo mladića u Zemunu pritvor do tri meseca

Izvor: RTS, 11.Jul.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za ubistvo mladića u Zemunu pritvor do tri meseca

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca za G. A. (34) iz Beograda koji se sumnjiči da je nožem na smrt izbo Marka Radovića (24) u Zemunu.
Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina i težine posledica krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, precizirala je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.
Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu da izjave žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stankovićeva.
G. A. se tereti za krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.
Sumnjiči se da je Marka Radovića (24) ubio ispred njegovog stana u Ševinoj ulici, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, ali ga je već u ponedeljak policija pronašla i uhapsila.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.