Osumnjičenom za saobraćajku u Jakovu određen pritvor

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za saobraćajku u Jakovu određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor osumnjičenom da je pijan izazivo tešku saobraćajnu nesreću u Jakovu, u kojoj je u nedelju uveče poginula njegova majka.
Pritvor za Ž. G. je odredio sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva zbog uznemirenja javnosti, kao i da ne bi uticao na svedoke.
Ž. G. se na saslušanju Višem tužilaštvu u Beogradu juče branio ćutanjem.
Ž. G. se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.
Sumnja se da je Ž. G. vozeći sa 3.86 promila alkohola u krvi izazvao sudar u kojem je njegova majka poginula, dok su dve ženske osobe iz drugog automobila povređene.
Nesreća se dogodila u ulici Prote Stamatovića u Jakovu 1. septembra u 20.20.
Ž. G. je vozio neregistrovan auto, a ni on ni stradala žena nisu bili vezani u trenutku nesreće.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Osumnjičenom za saobraćajku u Jakovu određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2019

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Ž.G, osumnjičenom da je pijan izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Jakovu, u kojoj je u nedelju uveče poginula njegova majka...Pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva zbog uznemirenja javnosti, kao i da ne bi uticao na svedoke...Ž.G....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.