Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 17:56

Osumnjičeni za ubistvo u Kaluđerici se branio ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su V. U. (32) osumnjičeni za ubistvo D. R. (61) u četvrtak u Kaluđerici, kao i F.I. (30) koji se tereti da mu je obezbedio automobil za bekstvo.
V.U. se branio ćutanjem, dok je F.I. negirao izvršenje krivičnog dela, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.
Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor, dodala je ona.
V.U. se sumnjiči da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u četvrtak ujutru sačekao da Dragan R. kolima izađe iz dvorišta svoje kuće u Kaluđerici pa je krenuo vozilom za njim i iscenirao saobraćajni udes.
Kada je Dragan R. izašao iz svog vozila kako bi video nastalo oštećenje, V.U. je u njega iz pištolja sa prigušivačem, ispalio nekoliko projektila od kojih je Dragan R. smrtno stradao. Povrede su nanete u predelu glave i tela.
Potom je V.U. zapalio vozilo kojim se dovezao na mesto izvršenja, a nakon toga se drugim vozilom koje je u vlasništvu F.I . udaljio ka garaži gde je to vozilo sakrio.
V.U. se tereti za teško ubistvo, a F. I. za pomaganje u istom delu.
 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BRANILI SE ĆUTANJEM Saslušani osumnjičeni za ubistvo Dragana R. u Kaluđerici

Izvor: Blic, 13.Sep.2020

U Višem sjavnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani V. U. (32) osumnjičeni za ubistvo Dragana R. (61) u četvrtak u Kaluđerici, kao i F.I. (30) koji se tereti da mu je obezbedio automobil za bekstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.