Izvor: RTS, 10.Feb.2022, 13:29

Osumnjičeni da su bacali bombe u Zemunu i Batajnici

Dve osobe uhapšene zbog sumnje da su u novembru bacile ručnu bombu ispred auto-perionice u zemunu, kao i u naseljenom delu Batajnice.
Uhapšeni su A. B. (1998) i N. J. (2002) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti. 
Oni se terete da su, 1. novembra 2021. godine, ispred jedne auto-perionice na teritoriji Zemuna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bacili ručnu bombu, a dan kasnije aktivirali bombu i između stambene zgrade, kuće i parkiranog vozila u Batajnici, saopštio je MUP.
Tom prilikom niko nije povređen, a pričinjena je manja materijalna šteta.
Policija je, nakon hapšenja osumnjičenih, u šumi u blizini auto-puta Beograd-Zagreb pronašla jednu neaktiviranu ručnu bombu.
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.