Optužni predlog protiv osumnjičenih za nesreću u Namenskoj

Izvor: RTS, 28.Jun.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužni predlog protiv osumnjičenih za nesreću u "Namenskoj"

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku, odeljenje u Ivanjici, podnelo je sudu optužni predlog protiv direktora preduzeća "Milan Blagojević – Namenska" iz Lučana i još dvojice osumnjičenih zbog nesreće koja se dogodila u pogonu fabrike 14. jula 2017. godine, kada su nastradali radnici Milomir Milojević i Milojko Ignjatović.
Optužnim predlogom su obuhvaćena tri lica, a na teret im se stavlja krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo – teško delo protiv opšte sigurnosti za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora, rekao je za Tanjug punomoćnik porodice nastradalog Milojevića.
Optuženima će suditi Osnovni sud u Ivanjici.
Mediji su preneli da su optuženi direktor "MB – Namenska" R. M. i rukovodioci V. L. i T. S.
Porodicu nastradalog radnika 17. juna je primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Predsedništvu u Beogradu povodom njihovih molbi za pomoć povodom procesuiranja odgovornih za nesreću.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužena trojica za nesreću u fabrici "Namenska"

Izvor: B92, 28.Jun.2019

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je optužni predlog protiv direktora "Milan Blagojević - Namenska" iz Lučana i još dvojice zbog nesreće 14. jula 2017...U pogonu fabrike tada su stradali radnici Milomir Milojević i Milojko Ignjatović...Osnovno javno tužilaštvo u Čačku, odeljenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.