Opština Pećinci novčano nagradila najbolje đake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Pećinci novčano nagradila najbolje đake

Najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola pećinačke opštine, shodno tradiciji lokalne samouprave, juče su uručene nagrade. Ta čast je pripala predsedniku Opštine Pećinci, Željku Trboviću.

Učenicima pećinačke opštine, koji su se istakli svojim vrednim radom i trudom, dodeljene su vredne novčane nagrade, kao mali podsticaj da i dalje prepoznaju važnost obrazovanja.

Veliku zaslugu za uspehe đaka, imaju svakako njihovi roditelji. Na njima je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovornost da pomognu u stvaranju poštenih, odgovornih i obrazovanih mladih ljudi. Kada su rezultati vidljivi, ponos roditelja ne može izostati.

U ime opštine, učenike je pozdravio predsednik Željko Trbović i iskazao veliku zahvalnost što tako uspešnu decu ima pećinačka opština.

Novčane nagrade u iznosu od 15.000 i 30.000 dinara, za "Vukovce i Đake generacije" samo su mali deo nagrade za njihov uspeh. On im je poželeo puno upornosti i volje, novih znanja i srećnog života.

Učenici koji su nagrađeni kao najbolji, ako se i dalje budu vodili mišlju, kako sada kažu, da je "znanje moć", zasigurno će nastaviti pravim putem i u budućem školovanju i radu nizati uspehe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.