Oglasio se Nenad Periš: Otkrio da li ga je zvala devojka koja tvrdi da je srela Mateja u Minhenu VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 12:19

Oglasio se Nenad Periš: Otkrio da li ga je zvala devojka koja tvrdi da je srela Mateja u Minhenu VIDEO

Matej Periš, mladić iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu još nije pronađen, a njegov otac Nenad govorio je za TV Prva.

Periš oglasio se povodom informacija manekenke L.A. koja misli da je videla Mateja u Minhenu.

On kaže da se i pored činjenice da je prošlo više od mesec dana otkako je njegov sin nestao, on nada novim informacijama.

"Nada ne prestaje da će poziv doći i da ćemo svi zajedno dobiti odgovor gde se Matej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutno nalaz i da se se sve ovo završii. To je ono što želim svaki dan i to je ono na šta jedino i mislim", kaže Nenad Periš.

Na pitanje kada je poslednji put razgovarao sa policijom i da imaju bilo kakav novi trag, Nenad odgovara da su se čuli prekjuče i da su razmenili informacije.

"S policijom sam bio u kontaktu prekjuče kada smo razmenili informacije u vezi sa najnovijom informacijom iz Nemačke, tj. Minhena gde je jedna cura izjavila da ga je videla u Minhenu. Ja sam poslao policiji poruku i ona je meni odgovorila naravno u vezi ličnih dokumenata. Naime, kod mene se nalazi njegova lična karta, a kući u Splitu je pasoš. Tako da, to je ono što je moje da kažem policiji i na kraju krajeva zbog toga sam tu", kaže on.

On je rekao i da se rade provere sa nemačkom policijom povodom informacija da je Matej viđen u Minhenu.

"Dosad je bilo puno takvih informacija koje su se nažalost pokazale neistinite. Ne kažem da ljudi to rade zbog nekakvih nekorektnih razloga, možda čovek promisli, vidi i tako, na neki način ga to asocira na celu ovu situaciju pa može da pogreši. Policija mi je rekla da hrvatski MUP radi proveru sa nemačkom policijom u vezi te informacije i da je to policijska stvar koju će oni sigurno proveriti i dobiti informaciju o čemu se tačno radi", rekao je on.

Nenad je dodao da je Matej ranije bio u Minhenu, u Nemačkoj, ali i da ga nije kontaktirala devojka koja tvrdi da je videla Mateja u Minhenu.

"Devojka me nije zvala, ne znam o kome se radi. Na kraju krajeva, mislim da policija treba da radi taj posao i sve što treba da se radi u smislu provere, nemam potrebu da ja ulazim u takve komunikacije. Koliko god želim da nađem Mateja, to mora da se obavi na stručan način", rekao je.

Opširnije u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.