Određen pritvor i pokrenuta istraga protiv zatvorskog stražara

Izvor: Blic, 22.Sep.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor i pokrenuta istraga protiv zatvorskog stražara

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je danas naredbu o pokretanju istrage protiv zatvorskog stražara G.S. iz okoline Niša zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, potvrdio je za "Blic" portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

Nakon saslušanja u Višem sudu u Nišu određen mu je i pritvor do 30 dana, što je bio i predlog tužilaštva.

-Pritvor osumnjičenom je određen zbog opasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će uticati na svedoke ako se bude našao na slobodi - potvrdila je za naš list portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović – Knežević.

Kako je "Blic" pisao, G.S. je uhapšen 20. septembra zbog sumnje da je pre određenog vremena kupio manju količinu droge koju je podmetnuo bivšoj ženi da bi joj se osvetio.

On je priveden u sredu na radnom mestu, u Kazneno-popravnom zatvoru u Nišu, u sredu u 15.15.

Sumnja se da je nedavno G.S. ponovo nabavio manju količinu droge koju je opet želeo da podmetne bivšoj ženi, ali se navodno predomislio pa je bacio. O kojem opijatu je reč i kojim količinama, u ovom trenutku nije poznato.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.