Odloženo odlučivanje o oslovnom otpustu Kristijana Golubovića

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo odlučivanje o oslovnom otpustu Kristijana Golubovića

Sednica suda za odlučivanje o molbi Kristijana Golubovića za uslovni otpust iz zatvora odložena je danas u Višem sudu u Beogradu za februar Sednica suda za odlučivanje o molbi Kristijana Golubovića za uslovni otpust iz zatvora odložena je danas u Višem sudu u Beogradu za februar. Do odlaganja je došlo na molbu Golubovićevog branioca koji je tražio da se pribavi novo mišljenje zatvorske uprave o vladanju njegovog klijenta. Golubović je ispunio prvi uslov za prevremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << otpust a to je da je izdržao dve trećine zatvorske kazne od osam godina na koju je osuđen zbog preprodaje heroina.PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE UKLjUČIO UŽIVO I PORUČIO VLADIMIRU: Stanija je na Farmi imala se*s, žednog bi te preko Jadrana prevela! (VIDEO) Puna kazna Goluboviću ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine. Ovo je treća molba Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine. Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima. Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima. Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine. Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "vidimo se u čitulji" koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odlučivanje o uslovnom otpustu Kristijana Golubovića odloženo

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2018

Sednica za odlučivanje o molbi Kristijana Golubovića za uslovni otpust iz zatvora odložena je danas u Višem sudu u Beogradu za februar...Do odlaganja je došlo na molbu Golubovićevog branioca koji je tražio da se pribavi novo mišljenje zatvorske uprave o vladanju njegovog klijenta...Golubović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.