Izvor: RTS, 20.Sep.2021, 13:31

Radnica suda u Obrenovcu osumnjičena da je na svoj račun prebacila više od 13 miliona dinara

Šezdesettrogodišnja žena, zaposlena u Osnovnom sudu u Obrenovcu, uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera i na taj način prisvojila 13.671.993 dinara, saopštio je MUP.
G. B. se sumnjiči da je od 23. februara 2015. do 24. avgusta ove godine sačinjavala dokumentaciju za nepostojeće predmete, pre svega naloge za prenos na osnovu kojih je sa računa sudskog depozita Osnovnog suda u Obrenovcu prenosila novac na svoj tekući račun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Na taj način G. B. je, kako se sumnja, prisvojila 13.671.993 dinara i za taj iznos oštetila depozit suda u kojem je radila.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NA SVOJ RAČUN PREBACILA VIŠE OD 13 MILIONA DINARA: Uhapšena žena (64) iz Osnovnog suda u Obrenovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova..Pripadnici MUP, odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su G. B. (64), zaposlenu u Osnovnom sudu u Obrenovcu, zbog postojanja osnova sumnje da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.