Objavljen snimak hapšenja napasnika iz tramvaja VIDEO

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak hapšenja napasnika iz tramvaja VIDEO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. M. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Ovako je uhapšen napasnik iz tramvaja (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Okt.2018

I.M. (37) se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela BEOGRADSKA policija uhapsila je I.M. (37) zbog postojanja osnova sumnje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.