Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 16:28

"OSTAVIO GA JE NA ULICI DA UMRE" Porodica traži MAKSIMALNU KAZNU za pijanog vozača koji je usmrtio Željka: "Ja bih ga zatvorila na 100 GODINA"

Naš Željko nije imao nikakve šanse da preživi, a ostavljen je na ulici da umre nakon što ga je udario taj vozač. To je bio momak za primer. Samo što je napunio 18 godina, odmah je počeo da radi. Prijavio se da ide u vojsku, a onda je po njegovim planovima trebalo da upiše Mašinski fakultet. Ovo što se nama dogodilo, to je nešto najstrašnije na svetu, kažu roditelji Željka Ristića koji je poginuo krajem decembra nadomak svoje kuće u selu Šainovac kod Doljevca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stojadin Mirković imao je samo 19 godina kada je junački položio svoj život uz majora Tepića "Otišli verujući da čast i zakletva nisu samo reči"

Izvor: Blic, 29.Sep.2021, 14:30

Decembar 1990. godine. Kraj skromne kuće u selu Gornje Leskovice na Povlenu mešaju se muzika, pesma, ponos i suze. Porodica Mirković, njihovi rođaci i komšije prate u vojsku svog Stojadina. Coletu (kako od milja zovu ovog veselog mladića) se ispunila želja. Biće tenkista i posle ovog slavlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.