OKONČANO SUĐENjE: Presuda Darku Šariću za trgovinu narkoticima 10. decembra

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKONČANO SUĐENjE: Presuda Darku Šariću za trgovinu narkoticima 10. decembra

To će biti druga po redu presuda, pošto je prvu, kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i vratio na novo suđenje PRED Specijalnim sudom u Beogradu u ponedeljak je okončano suđenje Darku Šariću i još 24- orici optuženih kojima se na teret stavlja da su trgovali narkoticima iz Južne Amerike. Prvostepena presuda biće objavljena 10. decembra. To će biti druga po redu presuda, pošto je prvu, kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zatvora ukinuo Apelacioni sud i vratio na novo suđenje. Pročitajte još - ZAVRŠNA REČ DARKA ŠARIĆA: Kraj suđenja za šverc 5,7 tona kokaina Tokom današeg glavnog pretresa Šarić je izneo svoju završnu reč u kojoj je, između ostalog tvrdio da nema nikakve veze sa optužbama na njegov račun i da ga je Tužilaštvo lažno optužilo. Tražio je da sud donese oslobađajuću presudu. Ranije je zamenik tužioca Saša Ivanić u svojoj završnoj reči predložio sudu da Šarića osudi na 40 godina zatvora, a ostale optužene na kazane zatvora prema zakonskom maksimumu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova presuda Darku Šariću za kokain 10. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018

Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 10. decembar izricanje druge prvostepene presude Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5.7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu, pošto je danas okončano suđenje...U završnici suđenja sudskom veću se obratio Darko Šarić tvrdeći da tužilaštvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.