Novi Kneževac, uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli mladića

Izvor: RTS, 22.Sep.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Kneževac, uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli mladića

Policija u Kikindi uhapsila je četiri osobe, među kojima su i dva maloletnika, zbog sumnje da su pretukli sedamnaestogodišnjaka koji je od povreda preminuo.
Uhapšeni su M. D. (2000), J. D. (2001), kao i dvojica maloletnika od 15 i 16 godina, iz Novog Kneževca, zbog sumnje na ubistvo u saizvršilaštvu.

Četvorica uhapšenih su osumnjičeni da su udarcima rukama i nogama zadali više povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sedamnaestogodišnjem mladiću. On je od zadobijenih povreda preminuo, saopštio je MUP.
Beživotno telo mladića pronađeno je 18. septembra u parku u Novom Kneževcu.
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu i sudiji za maloletnike Višeg suda u tom gradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.