Nove tri strane u optužnici protiv Zorana Marjanovića

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove tri strane u optužnici protiv Zorana Marjanovića

"Novosti" imale uvid u novi dokument tužilaštva, novina su iskazi male Jane, doktorke koja je poslednja razmenila SMS poruku sa pevačicom, kao i određeni dokumenti U NOVOJ optužnici, koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, ostao je gotovo isti opis zločina kao i u onoj koja je vraćena na dopunu. Tužilac navodi da je Zoran sustigao suprugu posle jednog kilometra, da je petogodišnju Janu ostavio na nasipu, namamio suprugu da siđe dole do kanala i tu je ubio. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << optužnici, koju su "Novosti" imale uvid, koja je od prethodne "bogatija" za tri strane (sada ima 65 strana), novina su iskazi male Jane, doktorke koja je poslednja razmenila SMS poruku sa pevačicom, kao i određeni dokumenti, pribavljeni neposredno posle zločina. U optužnici se navodi i da je Jelena Marjanović udahnula vodu iz kanala i da je neposredno posle toga preminula usled teških povreda. PROČITAJTE JOŠ - NOVOSTI SAZNAJU: Podaci sa mobilnog "uhapsili" Zorana? - Optužnica nema nijedan novi dokaz u odnosu na onu prethodnu, puna je nelogičnosti i nedorečenosti - kaže za "Novosti" advokat Stefan Jokić. - I dalje se postavljaju pitanja umesto da se daju odgovori, poput onog gde je Zoranova jakna, iako je nije imao, pa otkud krv na zadnjem sedištu Jeleninog auta... Nova optužnica je samo "utegnuta" i neke stvari su preformulisane, ali je suštinski ostala ista. Dokazi koji idu u prilog mom branjeniku su izostavljeni, a ostali su oni, koji se kose sa zdravom pameću.PROČITAJTE JOŠ - Zagrlio je advokata i rekao - "uspeli smo", kod kuće mu ćerka Jana skočila u naručje (FOTO+VIDEO) Advokat Jokić u tom smislu naglašava da se u optužnici indirektno navodi da je mala Jana gledala zločin. Jer, piše da su ona i Zoran Marjanović, posle hiljadu metara stigli Jelenu, koja je krenula da trči. On je, potom, namamio da siđe dole i tu je udarao tupim predmetom. Devojčica je stajala na nasipu sve vreme. I dalje se navodi da se Zoran odvojio od deteta na osam minuta i da je u tom intervalu ubio suprugu. Piše i da je namerno isključio telefon u 16.48. U optužnici se navodi i da se nije poverovalo iskazu male Jane, koji je dala u prisustvu tužioca, jer je koristila "rečnik odraslih", koji je neprimeren njenim godinama. Pored toga, ističe se da je ona bila sa ocem godinu i po dana posle zločina, a posle njegovog hapšenja - u istom okruženju u porodici Marjanović. Sada sedmogodišnja Jana Marjanović ispričala je da je sa ocem Zoranom tražila mamu i da je tata sve vreme držao za ruku. Ni u novoj optužnici nije navedeno kojim je oružjem ubijena Jelena, ali ni to kako se Zoran Marjanović, ako je počinilac zločina, oslobodio krvave i mokre odeće. Na njegovim pantalonama pronađeni su tragovi blata koje je sličnog sastava, kao ono uzeto iz Jelenine smrskane lobanje, ali ne i krvi. U nalazu veštaka medicinske struke i patologa, navodi se da je počinilac morao na sebi da ima puno krvi, a ostavlja se i mogućnost da je imao pomagača.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nove tri strane u optužnici protiv Marjanovića: Mala Jana gledala zločin?!

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2018

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već skoro dve godine...U novoj optužnici, koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, ostao je gotovo isti opis zločina kao i u onoj koja je vraćena na dopunu...U optužnici, koju su "Novosti" imale uvid,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.