Nišlija pretučen bejzbol palicom u stanu, prebačen na Klinički centar

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija pretučen bejzbol palicom u stanu, prebačen na Klinički centar

Nišlija M.Đ (34) pretučen je jutros oko osam časova u stanu u Ulici Stevana Prvovenčanog i sa teškim povredama prebačen u je u Klinički centar u tom gradu Nišlija M.Đ (34) pretučen je jutros oko osam časova u stanu u Ulici Stevana Prvovenčanog i sa teškim povredama prebačen u je u Klinički centar u tom gradu. "Pacijent ima teške povrede glave i otvoreni prelom potkolenice. Njemu je ukazana pomoć i u toku je detaljnija dijagnostika", kazali su u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << centru agenciji Beta. U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je prijavljeno povređivanje jedne osobe u Ulici Stevana Prvovenčanog i naveli da je u toku rad na tom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama M.Đ. je pretučen bejzbol palicom, ali za sada nije poznato koliko ga je lica napalo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija pretučen bejzbol palicom u svom stanu!

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018

Nišlija M.Đ (34) pretučen je jutros oko osam časova u stanu u Ulici Stevana Prvovenčanog i sa teškim povredama prebačen u je u Klinički centar u tom gradu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Pacijent ima teške povrede glave i otvoreni prelom potkolenice. Njemu je ukazana pomoć i u toku je detaljnija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.