Nisam ga poznavao, prvi put sam  video njegovu fotografiju u novinama: Osumnjičeni za STRAVIČNO ubistvo mladića na Zvezdari izneo odbranu

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam ga poznavao, prvi put sam video njegovu fotografiju u novinama": Osumnjičeni za STRAVIČNO ubistvo mladića na Zvezdari izneo odbranu

On tvrdi da nikakvu izjavu nije dao u policiji i da je prvi put nešto rekao u tužilaštvu a sad u sudu NEĐELjKO Đurović danas je u Palati pravde izneo odbranu tvrdeći da nije ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, kako ga optužnica tereti, da tog momka nikada nije video niti poznavao i da je njegovu fotografiju video prvi put u novinama. Đurović se inače tereti da je 27. januara 2019. u ranim jutarnjim časovima ispred jedne zgrade u Dimitrija Tucovića nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izbo Miloša Mileusnića. Mladić je usled zadobijenih povreda preminuo. Pročitajte još - Neđeljko je ubio Miloša iz "ličnog nezadovoljstva": Evo šta se dešava sa slučajem koji je uznemirio Srbiju Đurović je u svojoj odbrani do detalja ispričao šta je sve prethodilo nemilom događaju sećajući se precizno gotovo svake sekvence od momenta boravka u stanu, ispijanja pelinkovca, šetnje kroz grad, i kako on kaže "torture u policiji". On tvrdi da nikakvu izjavu nije dao u policiji i da je prvi put nešto rekao u tužilaštvu a sad u sudu. Suđenje se nastavlja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA S TVITERA NEGIRAO DA JE UBIO STUDENTA Milošev otac rasplakao sve u sudnici: "Hranjen je ljubavlju, a UBIJEN KAO PAS NA HLADNOM PLOČNIKU"

Izvor: Blic, 25.Feb.2020

Nedeljko Đurović (30) danas je na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru nasmrt izbo nožem Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.