Nenad (16) seo u automobil da PAZI na PIJANOG vozača i POGINUO!

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad (16) seo u automobil da PAZI na PIJANOG vozača i POGINUO!

Vozač automobila smrti prošao bez povreda!

Nenad R. (16) iz Kupinova poginuo je sinoć oko 23. sata u saobraćajnoj nesreći u susednom selu Ašanja kod Pećinaca.

Do nesreće je došlo kada je Petar S. (25) vozač automobila ''alfa romeo'' prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u ''folksvagen pasat'', koji je vozio Jovan B. (21). Nastradali Nenad bio je suvozač u "alfa romeu".

Pogibija mladića, koji je bio poznat kao fudbaler i folkloraš lokalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << KUD "Kupinik", zavila je celo selo u crno.

Bora Ranisavljević, predsednik "Kupinika", koji je Nenadov deda iz familije, kaže za BKTVNews da je krivac za ovu nesreću alkohol.

"Nenadov brat od tetke u Kupinovu drži kioks brze hrane i on je svog prijatelja Petra S. poslao da ode u Ašanju po meso i zemičke. Problem je međutim bio što je Petar bio pijan. Zato je Nenad seo sa njim u automobil, da pazi kako Petar vozi. I eto, došlo je do nesreće u kojoj je Petar preživeo, a Nenad poginuo", kaže Bora.

U drugom automobilu, nalazio se Borin kum Jovan B. (21).

- Jovan je jutros izašao iz bolnice. Ima kragnu oko vrata, ali je psihički veoma loše. On zna da je Nenad poginuo. Oni su svi iz Kupinova, svi se znaju. Svima je mnogo teško. Ja sam skoro izašao iz bolnice zbog srčanih problema i ne znam kako ću da preživim ovu tragediju, a ne smem ni da pomislim kako je tek Nenadovim roditeljima, Aleksandru i Vesni. Jutros sam bio kod njih. Došlo je celo selo. Ali ko njih sada može da uteši... Nenad je imao i mlađeg brata, babu, dedu, prababu. Svi su živeli zajedno. I svi su u šoku, izgubljeni potpuno. Ovo je strašna tragedija", kaže Bora.

Prema njegovim rečima, sreću u nesreći imao je samo onaj koji je i glavni krivac, Petar S.

"On je prošao bez ijedne povrede. On je dobar mladić, pošten, vredan, radi u "Vojvodina Šume" kao sekač, skoro je zasnovao i porodicu, ali je problem što se odao alkoholu. Puno pije i to celo selo zna. A sad je njegovo pijanstvo dovelo do strašne nesreće. Put je sigurno bio loš zbog snega, i on nije mogao da kontroliše vozilo", kaže Bora.

Nastradali Nenad bio je učenik prve godine Ugostiteljske škole u Beogradu.

"Bio je odličan fudbaler, folkloraš. Najsvetlija tačka naše familije", kaže Bora.

Telo nastradalog Nenada, posle nesreće prebačeno je na VMA na obdukciju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.