Navijači u Mostaru presreli automobil sudije i zapalili ga bakljama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 08:39

Navijači u Mostaru presreli automobil sudije i zapalili ga bakljama

Nakon što je u Mostaru sinoć prekinuta utakmica između Veleža i Borca, glavni sudija meča Sabrija Topalović napadnut je u blizini Jablanice zajedno sa svojim pomoćnicima.

Do napada je došlo u tunelu Lendava, gde je, prema prvim informacijama, automobil u kojem se nalazio Topalović presretnut i zapaljen, prenosi Klix.

U policiji je za taj portal rečeno da su napadači palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Lakše telesne povrede zadobila je osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << A.A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke "golf".

Utakmica 10. kola m:tel Premijer lige BiH između Veleža i Borca prekinuta je u 81. minutu zbog ulaska domaćih navijača na teren i nije nastavljena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.