Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnik iz Užica pretio rođaki, a zatim KUHINJSKIM NOŽEM nasrnuo na policiju

M.J. iz okoline Užica uhapšen je juče pošto je nožem potegao na policiju koja je na njegova vrata zakucala zbog prijave za nasilje u porodici.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", zbog navodnih pretnji koje joj je uputio, M.J. je policiji prijavila njegova rođaka koja inače živi u komšiluku. Patrola je ubrzo došla u njegovu kuću a M.J. je "nezvane goste" ljubazno primio u kuću.

U trenuktu kada mu je objašnjen razlog "posete", Užičanin je potegao kuhinjski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nož i nasrnuo na policajce koji su uspeli da ga savladaju i privedu.

Određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, a prema još uvek nepotvrđem informacijama nije bio u alkoholisanom stanju kad je napao policajce.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.