Napadnut predsednik opštine Despotovac

Izvor: RTS, 03.Okt.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut predsednik opštine Despotovac

Predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić zadobio je teške povrede glave u svom dvorištu, kada ga je metalnom štanglom napao maskirani muškarac.
Nikola Nikolić napadnut je sinoć, oko 20.30, u svom dvorištu u Milivi, kada se sa supugom i troje dece vraćao iz Despotovca, saopštio je zamenik predsednika opštine Nenad Jovanović.
Kako se navodi, na osnovu policijskog izveštaja i svedočenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ljudi, napadač sa fantomkom je gvozdenom cevi udario više puta Nikolića u glavu nanevši mu ozbiljne povrede na glavi i licu.
Nikolić je uspeo da uhvati napadača i posle duže borbe sa njim dočeka policijsku patrolu koja ga je uhapsila, navodi se u saopštenju.
Na mesto događaja ubrzo je pristigla i ekipa Hitne pomoći koja je Nikolića odvezla na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji gde je zadržan na dalje lečenje.
"Još sam u šoku, ne znam razlog napada, a tog mladića ne poznajem. Nadam se da će policija otkriti razloge napada na mene i moju porodicu", izjavio je za RTS predsednik Opštine Despotovac.
Portparolka policije u Jagodini Gordana Cvetić potvrdila je Tanjugu da je napadač identifikovan, a RTS nezvanično saznaje da je uhapšen muškarac iz Ćuprije.
Zamenik predednika opštine ističe da postoji sumnja da se radi o pokušaju ubistva, jer je počinilac od ranije poznat policiji, ali i zbog brutalnosti napada naočigled supruge i troje maloletne dece.
Navodi da Opštinsko veće traži od nadležnih da hitno preduzmu neophodne mere, kako bi napadač i eventualni nalogodavci bili adekvatno sankcionisani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Despotovac: Identifikovan napadač na predsednika opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018

Predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić napadnut je sinoć u dvorištu porodične kuće, a portparol Policijsku uprave u Jagodini Gordana Cvetić izjavila je Tanjugu da je napadač identifikovan..."Napad se dogodio sinoć oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u selu u okolini Despotovca", objasnila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.