Napad na državni vrh Srbije! Zbog pretnji Vučiću i Gašiću, uhapšene majka i kćerka!

Izvor: BKTV News, 08.Sep.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na državni vrh Srbije! Zbog pretnji Vučiću i Gašiću, uhapšene majka i kćerka!

Pripadnici kruševačke policije, a na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu i Tužilaštva za visoko-tehnološki kriminal u Beogradu, kako se nezvanično saznaje, priveli su dve ženske osobe i odredili im policijsko zadržavanje.

To je urađeno, kako se navodi, zbog upućenih pretnji preko društvene mreže Fejsbuk predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru Bezbednosno-informativne agencije Bratislavu Gašiću.

"Da li je tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da ste vi na redu za likvidaciju?" "Ne palim se na priče o atentatu!"

U Policijskoj upravi u Kruševcu je potvrdjeno da su dve ženske osobe uhapšene i da im je određeno zadržavanje.

FOTO: Tanjug

FOTO: Tanjug

Nezvanično se saznaje da se radi o D.M. (40) i o njenoj ćerki M.A. (22 ), obe iz mesta Jasika, kod Kruševca. Prema informacijama koje su dobijene, one su uhapšene zbog osnovane sumnje da su počinile krivična delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona, kao i krivično delo proganjanje iz člana 138a.

Majka i ćerka su, zbog opiranja prilikom privođenja, osumnjičene i za napad na ovlašćeno službeno lice iz člana 323 Krivičnog zakona Republike Srbije.

Podsetimo, kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je prethodne subote oko 8:20 časova ujutru na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe

Trojici određen je pritvor do 30 dana.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.