Nakon više sati izvučeni delovi tela smrskanog radnika

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon više sati izvučeni delovi tela smrskanog radnika

Nakon višesatnih napora, spasioci uspeli da izvuku telo 56. godišnjeg radnika koji je stradao jutros na gradilištu u Ulici kneza Miloša u Beogradu.

Podsetimo, jutros oko 08.30 na gradilištu gde je nekada bila ambasada SAD pao je najpre jedan veliki potporni zid, a zatim i drugi, i u toj nesreći na licu mesta stradao je radnik.

Na njega je pao, kako je javio reporter TV Prve stari potporni zid dužine oko 10, a visine oko dva metra, da bi se potom na radnika sručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zemlja i šut.

Prema izjavama očevidaca, radnik je rukama pokušao da zaustavi zid, a celu nesreću na svega par metara posmatrao je brat stradalog radnika, koji je takođe radio na tom gradilištu.

Prema najnovijim informacijama, spasioci su više sati pokušavali da izvuku telo nastradalog radnika, da bi na kraju u tome uspeli negde između 11.30 i 12 časova, javlja reporter TV Prve.

Kako piše "Blic", oni su izvlačili deo po deo tela radnika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.