Izvor: RTS, 16.Feb.2022, 10:08

Na auto-putu vozila skoro 200 na sat, u automobilu bila i deca

Policija je u Beogradu noćas dvoje vozača isključila iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje – jedan je vozio brzinom od 196 kilometara na čas, a drugi 138,7 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.
Policija je noćas oko 1.20 časova na auto-putu Beograd–Šid na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke "BMV" kojim je tridesetjednogodišnjakinja upravljala brzinom od 196 kilometara na čas, na delu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.
Tri sata kasnije, iz saobraćaja je isključen i dvadesetdvogodišnjak koji je na auto-putu Beograd–Šid na teritoriji Novog Beograda upravljao "BMV-om" brzinom od 138,7 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.
Vozač se prilikom isključenja sa auto-puta nije zaustavio na znak "stop". Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kad mu to nije dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kanabis.
Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozila 196 kilometara na čas sa dvoje dece u kolima i isteklom dozvolom

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2022

Policija je noćas oko 1.20h na auto-putu Beograd-Šid, na teritoriji Novog Beograda, zaustavila BMW, kojim je žena (31) upravljala brzinom od 196 km/h, na delu puta gde je ograničenje 80 km/h.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.