Na Zlatiboru zaplenjeno 66 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zlatiboru zaplenjeno 66 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su na Zlatiboru laboratoriju za proizvodnju marihuane, zaplenili više od 66 kilograma te droge i uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je pretresom privatne kuće osumnjičenog D.N. (32), u potkrovlju pronašla laboratoriju u kojoj je nađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 67 stabljika marihuane težine oko 22 kilograma, 11 kilograma obranog lišća kanabisa, devet kilograma samlevene marihane, više od 10 kilograma osušene, više od 13 kilograma stabljika i lišća kanabisa i jedna kesica od 20 grama marihane, saopštio je MUP.

Policija je oduzela i 46 lampi, devet ventilatora, grejalicu, pumpu za vodu, seckalicu za biljke, četiri karbon filtera, šest motora za vazduh sa aluminijumskim crevima, svesku sa upustvom za uzgoj marihuane i oko 516 većih i 449 manjih saksija.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu, naveo je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Zlatiboru zaplenjeno 66 kilograma marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su na Zlatiboru laboratoriju za proizvodnju marihuane, zaplenili više od 66 kilograma te droge i uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na Zlatiboru zaplenjeno 66 kilograma marihuane

Izvor: Akter, 11.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su na Zlatiboru laboratoriju za proizvodnju marihuane, zaplenili više od 66 kilograma te droge i uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..Policija...

Nastavak na Akter...

LABORATORIJA MARIHUANE NA ZLATIBORU Krao struju da bi uzgajao kanabis, uhapšen sa 66,5 kilograma droge

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 16:09

Dragan N. (32) iz Užica u čijoj je kući na Zlatiboru policija juče otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane, priznao je da je drogu gajio radi preprodaje, saznaje „Blic“...Uhapšeni, kome je danas sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor, ispričao je na saslušanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.