Na Konjarniku pretučeni radnici Čistoće, napadači pobegli

Izvor: B92, 30.Dec.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Konjarniku pretučeni radnici "Čistoće", napadači pobegli

U beogradskom naselju Konjarnik su prilikom obavljanja redovnih aktivnosti napadnuti radnici "Gradska čistoća", od kojih je jedan zadobio teške telesne povrede.

To je saopštilo Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća".

Kako se navodi, do napada je došlo oko 11 časova u ulici Mihajla Todorovića na Konjarniku.

"Tokom pražnjenja kontejnera, putničko vozilo marke audi A6 karavan je udarilo u kamion 'Čistoće', tačnije u papuču smećarca, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se inače radnici prevoze. Potom su iz auta izašla tri mlađa muškarca, koji su fizički napali dva radnika i vozača kamiona. Radnik koga su prethodno udarili autom, dok je stajao na papuči kamiona, zadobio je dodatne povrede noge, a izbijen mu je i zub, tako da je odvezen kolima hitne pomoći na dalju opservaciju", saopštilo je JKP "Gradska čistoća".

Drugi radnik je lakše povređen, kaže se u saopstenju i dodaje da su počinioci napada pobegli sa lica mesta, a policija je izašla odmah po pozivu i obavila uviđaj.

"Nadamo se da će počinioci uskoro biti pronađeni, a molimo sugrađane, posebno u prazničnim danima, da poštuju komunalne radnike koji danonoćno vredno obavljaju svoj posao za dobrobit svih", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.