Izvor: Blic, 15.Jan.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽEM NA MLADIĆE Nasrnuo na Kraljevčane, jednog isekao po ruci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su O. D. (24) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DROGU PREVOZILI U TAKSIJU Dva muškarca uhapšena, ponađeno više od kilogram marihuane

Izvor: Blic, 15.Jan.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su više od kilogram marihuane i uhapsili D. P. (44) i I. P. (23) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

HAPŠENjE U KRALjEVU: Nasrnuo na mladiće, jednog ogrebao nožem

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2019

Pod sumnjom da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, kraljevačka policija je uhapsila O.D.(24) iz Kraljeva Pod sumnjom da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, kraljevačka policija je uhapsila O.D.(24) iz Kraljeva. Sumnja se da je on u noćnim satima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.