NIKADA NE ODUSTAJEM, POZITIVAN SAM I KOMUNIKATIVAN - Pogledajte VIDEO STEFANA koji je OSUMNJIČEN DA JE UBIO SVOJU DEVOJKU MARINU, a onda pokušao samoubistvo! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 25.Sep.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'NIKADA NE ODUSTAJEM, POZITIVAN SAM I KOMUNIKATIVAN' - Pogledajte VIDEO STEFANA koji je OSUMNJIČEN DA JE UBIO SVOJU DEVOJKU MARINU, a onda pokušao samoubistvo! (VIDEO)

Kako ističe na snimku, osumnjičeni Stefan, bio je socijalni pedagog i logoped sa četiri godine iskustva. U Norvešku je otišao da radi sa decom ometenom u razvoju.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Isplivao SNIMAK Stefana (31) koji je UBIO BIVŠU DEVOJKU U KOTEŽU! Evo šta je pričao o sebi, naježićete se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019

Stefan Golubović (31), koji je ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, pre dve godine objavio je video na Jutjubu u kom govori o sebi...- Zovem se Stefan i nastavnik sam specijalnog obrazovanja, sa četiri godine iskustva u struci....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.