NEVIĐENA TRAGEDIJA: Automobil sleteo u reku, poginula 12-godišnjakinja! (FOTO SA LICA MESTA)

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA TRAGEDIJA: Automobil sleteo u reku, poginula 12-godišnjakinja! (FOTO SA LICA MESTA)

Istraga u toku!

Na lokalnom putu Brodarevo-Slatina došlo je do saobraćajne nesreće kada je džip sleteo u reku, a u vozilu je bilo i dete koje je preminulo po prijemu u užičku bolnicu, javljaju beogradski mediji.

Džip marke "micubiši pajero" sa prijepoljskim registarskim tablicama, iznenada je sleteo sa kolovoza, prevrnuo se i upao u lokalnu reku Slatinu.

UŽAS: Muškarac izboden ispred Doma zdravlja!

U džipu se u svojstvu putnika nalazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i 12-godišnje dete koje je preminulo po prijemu u užicku bolnicu.

Drama na granici: Albanci zapucali na srpske šumare, i ovo im nije prvi put!

Džip je, prema prvim rezultatima istrage, vozio 25-godišnji M. D. Policijska patrola vozača nije zatekla na licu mesta po dolasku, ali je kasnije pronađen i prema kako prenose mediji, u krvi je imao više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.