NESREĆA U NOVOM SADU: Mladić pao sa zgrade Radničkog univerziteta

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U NOVOM SADU: Mladić pao sa zgrade Radničkog univerziteta

Jedan mladić pao je u utorak sa zgrade bivšeg Radničkog univerziteta u Novom Sadu a, prema prvim informacijama, nije preživeo pad SA zgrade Radničkog univerziteta u centru Novog Sada, danas oko 13.30 časova, sa visine je pao mladić starosti 22 godine. On je, kako saznajemo, najpre pao na jedan parkiran autobil, a odatle na trotoar.Medicinska ekipa Službe hitne pomoći, po rečima dr Ivane Ramović, portparolke ove ustanove, stigavši na mesto nesreće, mogla je samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << konstatuje smrt mlađeg muškarca.Pročitajte još - TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Pao sa šestog sprata, na mestu ostao mrtav Za sada nije poznat identite nastradalog mladića, kao ni okolnosti pod kojima se dogodila nesreća.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić poginuo prilikom pada sa zgrade Radničkog univerziteta

Izvor: NoviSad.com, 02.Apr.2019

Mladić star 22 godine poginuo je danas od 13.30 sati usled pada sa zgrade Radničkog univerziteta, u Ulici Vojvođanskih brigada. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt..

Nastavak na NoviSad.com...

UŽAS U NOVOM SADU: Mladić (22) pao sa ZGRADE i ostao na mestu mrtav

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2019

Za sada nije poznato kako je došlo do pada mladića sa zgrade na automobil parkiran pored tog objekta..Mladić (22) poginuo je danas usled pada sa zgrade Radničkog u Novom Sadu oko 13:30 časova. U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da je njihova ekipa došla na lice mesta po pozivu policije i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.