Izvor: Blic, 22.Sep.2021, 21:51

"NE ČUDI ME DA JE ON TO URADIO" Meštani Prijepolja o čoveku koji je držao taoce u Lastinom autobusu: "Voleo je da se kocka i bio teški nacionalista"

Fahrudin K. (30) iz okoline Prijepolja, koji je sinoć uhapšen u Nemačkoj zbog sumnje da je u "Lastinom" autobusu držao taoce, letos se otišao u Ofenbah kako bi radio na građevini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZ ČISTA MIRA NAPAO DEČKA ISPRED SEBE KOJI JE SPAVAO! Jezivi detalji talačke krize, meštane Prijepolja ne čudi Fahrudinov napad u Nemačkoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021

Fahrudin K. (30) iz okoline Prijepolja, koji je sinoć uhapšen u Nemačkoj zbog sumnje da je u "Lastinom" autobusu držao taoce, letos je otišao u Ofenbah kako bi radio na građevini...Kako pričaju meštani sela kod Prijepolja iz kog je Fahrudin rodom on je i ranije odlazio na rad na po nekoliko meseci,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.