Izvor: Blic, 15.Dec.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NOŽEM USRED NIŠA Ispred Kliničkog centra izboden MALOLETNIK

Ispred pekare u Bulevaru Zorana Đinđića, kod Kliničkog centra u Nišu, jutros oko 8.30 časova dogodio se napad kada je osoba čiji identitet još nije poznat nožem napala B. S. (15) iz Prćilovice kod Aleksinca, koji se bavi prosjačenjem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Maloletna osoba napadnuta zbog prosjačenja

Izvor: B92, 15.Dec.2019

Niš -- U Nišu je oko 8:30 napadnuta maloletna osoba koja je zadobila povrede u predelu stomaka, saznaje TV Prva...Napad se dogodio ispred Kliničkog centra u Nišu, a kako je preneto, osoba je napadnuta zbog prosjačenja...U KC Niš su naveli da je stanje povređenog stabilno i on nije životno ugrožen...Uviđaj...

Nastavak na B92...

"JEO PLJESKAVICU, IZBO MALOLETNIKA, PA NASTAVIO DA JEDE" Sumnja se da iza ranjavanja petnaestogodišnjaka u Nišu stoji mladić koji je šetao sa devojkom pre nego što je NASRNUO NA DETE

Izvor: Blic, 15.Dec.2019

Ispred pekare u Bulevaru Zorana Đinđića, kod Kliničkog centra u Nišu, jutros oko 8.30 časova za sada neidentifikovana osoba napala je nožem B. S. (15) iz Prćilovice kod Aleksinca, a sumnja se da je na maloletnika nasrnuo mladić koji je išao sa devojkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.