Mladić goreo u kiosku jer se vratio po mobilni telefon

Izvor: Blic, 20.Jan.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić goreo u kiosku jer se vratio po mobilni telefon

BEOGRAD - Marko R. (25) iz Beograda, radnik trafike “Đurić” na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice vojvode Dobrnjca, teško je povređen juče, sat posle ponoći, u požaru koji su podmetnula dvojica maskiranih mladića.

Sa opekotinama drugog i trećeg stepena Marko R. prebačen je u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici, gde se lekari bore za njegov život.

- Pacijentu je vatra zahvatila 95 odsto kože i on je zbrinut na Odeljenju intenzivne nege. U kritičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je stanju - kaže za "Blic” Drago Jovanović, portparol Kliničkog centra Srbije.

Kako nezvanično saznajemo u beogradskoj policiji, dvojica mladića sa fantomkama prišli su kiosku u kome se nalazio Marko R. i polili trafiku benzinom, a zatim je zapalili.

Napadači su odmah pobegli, a u kiosku je došlo do detonacije. Sagovornik "Blica” iz policije kaže da je Marko R. na vreme napustio radno mesto, ali da se vratio po mobilni telefon.

Povređenom mladiću u pomoć je pritekao jedan komšija, koji ga je prekrio ćebetom. U policiji niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta je bio motiv podmetanja požara u kiosku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.