Mitrovački osnovci osvojili prvo mesto na državnom prvenstvu u igri između dve vatre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2020, 12:11

Mitrovački osnovci osvojili prvo mesto na državnom prvenstvu u igri između dve vatre

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici gradonačelnica Svetalana Milovanović organizovala je prijem za decu mitrovačkih osnovnih škola koja su osvojila prvo mesto i igri između dve vatre na državnom prvenstvu u Priboju, a u okviru Sportskih igara mladih. Ovom pobedom ekipa osnovaca, koji su i članovi Atletskog kluba "Sirmium", plasirali su se na regionalno takmičenje Sportskih igara mladih koje će se održati u Sarajevu od 20. do 24. oktobra. Ovom događaju su prisustvovali i generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica Nemanja Crnić, kao i trener Atletskog kluba "Sirmium" Goran Pavlović.

U okviru Sportskih igara mladih, pobedom u igri između dve vatre na državnom prvenstvu u Priboju najmlađi Mitrovčani su se plasirali na regionalno takmičenje koje će se održati u Sarajevu od 20 do 24. oktobra. Kako kažu, veoma su srećni i nadaju se da će biti uspešni i u daljim takmičenjima.

 Iz Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica veoma su ponosni na ovaj uspeh koji su ostvarili najmlađi članovi AK "Sirmim", i kako kažu cilj im je da svoj deci u gradu stvore najbolje uslove kako bi bili šampioni.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice je čestitala mladim pobednicima i uručila im poklone za ostvaren značajan rezultat. Grad će i ubuduće da brine i ulaže u sport za svu decu Mitrovice.

Sportskim igrama mladih u Priboju pored ekipe između dve vatre, prvo mesto je osvojila i Vanja Kečić u trci na 60m. Takođe, u Sarajevo putuju i dva odbojkaša na pesku koja su osvojila drugo mesto na takmičenju u Brzeći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.