Mihalj Njilaš državni sekretar Srbije imao saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 14:27

Mihalj Njilaš državni sekretar Srbije imao saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj

Državni sekretar u Ministarstvu pravde Srbije, Mihalj Njilaš, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu pravde.

Kako je rečeno, on je sada u stabilnom stanju, ali da zbog zaštite privatnosti njegove porodice ne mogu više da kažu o toj temi.

Mediji u Srbiji preneli su, pozivajući se na mađarske medije, da je Njilaš automobilom sleteo u kanal dubok tri metra i da su on i supruga hospitalizovani, dok je ćerka nepovređena.

Prema navodima medija, Njilaša i suprugu su iz automobila oslobodili uz pomoć rezača metala, dok je devojčica, koja je sedela pozadi prošla nepovređena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.