Mihajlović: Odgovorni za tešku nesreću biće procesuirani

Izvor: Blic, 15.Nov.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Odgovorni za tešku nesreću biće procesuirani

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, povodom teške saobraćajne nesreće na neotvorenoj deonici Koridora 11 od Lajkovca do Uba, izjavila je danas da će odgovorni biti procesuirani.

"To je velika tragedija, svaki život koji se izgubi je velika tragedija. Nadležni organi, policija i tužilaštvo rade svoj posao. Zaštitna bankina teška 3,5 tona je tamo bila. Sačekacemo da vidimo šta će reći nadležni organi, a svako ko je odgovoran, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odgovaraće", rekla je Mihajlović u emisiji "Pravi ugao" na RTV Vojvodini.

Prema njenim rečima, taj deo autoputa jeste fizički završen, ali nije otvoren i dodala da je činjenica da je neko sklonio betonske bankine od tri i po tone koje su blokirale ulazak na nezavršeni autoput.

"Ne bih htela da govorim na način da je problem u onima koji obeležavaju put. Kako je moguće da neko razbije betonske bankine od tri i po tone", zapitala se Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.