Jeličić posekao vrat pred Specijalnim sudom VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeličić posekao vrat pred Specijalnim sudom VIDEO

U toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić posekao je sebi vrat pred svima u sudnici.

Prema pisanju medija, Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i posekao sebi vrat.

U Hitnoj pomoći kažu za Tanjug da on nije prebačen u Urgentni centar i da mu je za sada pomoć pružena u ambulanti u sudskoj zgradi.

"Povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoba prevezena je danas iz Specijalnog suda na Vojnomedicinsku akademiju, rečeno je u službi Hitne pomoći agenciji Beta. Kako je rečeno ageniciji, povrede su, po svemu sudeći, u obliku posekotine." U Hitnoj pomoći, međutim, Beti nisu mogli da kažu o kome je reč.

"Valjevski klan" je 2009. godine u velikoj akciji policije uhapšen zbog teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su uhapšeni Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Optuženi nije sebi prerezao vrat u Specijalnom sudu, već se po vratu posekao

Izvor: Danas, 20.Nov.2019

Portparolka Višeg suda Tatjana Tešić potvrdila je agenciji Beta da je optuženi Zoran Jelićić naneo sebi povrede tokom suđenja u Specijalnom sudu, ali je navala da je rana u predelu vrata površinska, kao i da je sudska straža intervenisala i sprečila ga da se dalje povređuje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.