Maloletnik prijavljen policiji zbog mučenja mačke

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik prijavljen policiji zbog mučenja mačke

Javnost je šokirao snimak stravičnog fizičkog maltretiranja životinje objavljen na društvenim mrežama, na kome maloletni M. Ž. iz Smedereva baca mačku po sobi JAVNOST je šokirao snimak stravičnog fizičkog maltretiranja životinje objavljen na društvenim mrežama, na kome maloletni M. Ž. iz Smedereva baca mačku po sobi, udarajući je pesnicama, vratima, da bi je na kraju bacio kroz prozor. Na dramatičan snimak najpre je reagovao Pokret za zaštitu životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << “Levijatan”. - Od kada radimo ovo nam je, iz nekog razloga, jedan od najmučnijih snimaka. Ovo je zversko iživljavanje, kažu u Udruženju Levijatan.PROČITAJTE I: Užičanka preživela sinovljeve ubode nožemPolicija u Smederevu dobila je prijavu protiv maloletnog M.Ž. koji se sumnjiči za zlostavljanje mačke, a obavešteno je i nadležno tužilaštvo, potvrđeno je "Novostima" u PU Smederevo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

IŽIVLJAVAO SE NAD ŽIVOTINJOM, DRUGOVI SE SMEJALI Maloletnik iz Smedereva prijavljen policiji zbog MUČENJA MAČKE

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Društvenim mrežama kruži užasan snimak na kom se vidi kako se tinejdžer zverski iživljava nad mačkom u stanu. Zbog ovog snimka podneta je prijava protiv maloletnog M. Ž. iz Smedereva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.