Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 15:15

MUP: Imamo dokaze da su Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju na to da su predsednik Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani, saopštio je MUP.
"U skladu sa članom 27 stav 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije saopštavamo da su obaveštenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << primljena od lica za koje se osnovano sumnja da su povezana sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal", navodi se u saopštenju MUP-a.
Dodaje se da Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlja rad po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal.
Radna grupa je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.
Vulin je izjavio da je sa dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao predsednika Vučića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Prikupljeni dokazi koji ukazuju da je Vučić nelegalno prisluškivan

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je saopštilo da je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa MUP-a, koja je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, "do sada saslušala veliki broj osoba i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsednik Srbije...

Nastavak na N1 televizija...

MUP: Dokazi o prisluškivanju Vučića i članova njegove porodice dostavljeni tužilaštvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2021

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, koja je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsednik Republike Srbije Aleksandar...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.