MLADIĆ UBIJEN U NOVOM SADU: Upao u kuću i nožem ranio gazdu, koji ga je upucao iz pištolja

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ UBIJEN U NOVOM SADU: Upao u kuću i nožem ranio gazdu, koji ga je upucao iz pištolja

U KUĆI U Ulici Đorđa Zličića u novosadskom naselju Salajka,u subotu uveče je hicima iz vatrenog oružja ubijen muškarac starosti 27 godina U KUĆI U Ulici Đorđa Zličića u novosadskom naselju Salajka,u subotu uveče je hicima iz vatrenog oružja ubijen muškarac starosti 27 godina, za koga nezvanično saznajemo da je Predrag K. (27). On je prethodno nožem povredio Aleksandar R. (39), koji je, iako ranjen, uzvratio hicima. Tragedija se dogodila oko 20.30 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u kući sa brojem 44 u pomenutoj ulici u kojoj živi Aleksandar R. Po prvim nezvaničnim informacijama, Predrag K. je došao u kuću Aleksandra R. i napao ga nožem, nanevši mu nekoliko uboda. Tridesetdevetogodišnjak je posle toga pucao iz pištolja i pucao u njega. Kako saznajemo, njih dvojica imaju od ranije neke neraščišćene račune, a Predrag K. Je sinoć došao kako bi se raspravili. Navodno je između njih došlo do prepirke, a onda je Predrag K. izvadio nož i povredio Aleksandra, koji je mada ranjen, uzvratio hicima. Na mestu nesreće, po rečima dr Mirjane Bursać, portparola Službe hitne pomoći, intervenisale su dve ekipe. Tridesetdevetogodišnji muškaracsa višestrukim ubodnim ranama po telu je u svesnom stanju prevežen u Urgentni centar, dok je dvadesetdmogodišnjak preminuo na licu mesta. Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio napadača koji ga je u kući izbo nožem

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2018

NOVI SAD - Dvadesetsedmogodišnji Novosađanin ubijen je u pucnjavi u novosadskom naselju Salajka, dok je tridesetosmogodšnji muškarac ranjen, rečeno je u policiji...U policiji kažu da je sinoć oko 20.30 časova dvadesetsedmogodišnjak ušao u kuću u kojoj je bio muškarac čiji su inicijali R.A....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.