MLADIĆ NAĐEN MRTAV KOD TUTINA: Sam se upucao u lovu, ili ga ubio drug?

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ NAĐEN MRTAV KOD TUTINA: Sam se upucao u lovu, ili ga ubio drug?

Saslušani drugovi Džemala Bećkovića, M. K. i R. Č. uhapšeni zbog sumnje da je jedan od njih iz nehata ubio mladića TOKOM lova u ataru sela Dobrinje kod Tutina, u nedelju posle podne, život je tragično izgubio mladić iz ovog sela Džemal Bećković (18). On je puščanim metkom pogođen u stomak, a preminuo je ubrzo u tutinskoj bolnici. Sa njim u lovu bili su njegovi drugovi M. K. i R. Č., koji su uhapšeni pod sumnjom da je jedan od njih pogodio Bećkovića i počinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ubistvo iz nehata. Na prvom saslušanju, oni su uglavnom ćutali o detaljima slučaja. Ipak, tvrde da nijedan od njih nije ubica, već da je Džemal, spletom nesrećnih okolnosti, slučajno ispalio sebi hitac u stomak. Tvrdnja mladića da se njihov drug upucao usled nespretnog rukovanja pod velikim je znakom pitanja. Kako saznajemo, mnogo toga što su ova dvojica izjavila ne poklapa sa prvim nalazima sa obdukcije i istrage koja je u toku. U međuvremenu, pronađena je i poslata na veštačenje čaura metka koji je pogodio Bećkovića. - Ubrzo će se znati iz čije puške je ispaljeno smrtonosno zrno. Zasad obojica ostaju u pritvoru, a slučaj vodimo kao ubistvo iz nehata, međutim, mogući su i obrti... Više detalja znaće se za nedelju dana - kaže naš izvor iz istrage.PROČITAJTE JOŠ - UŽAS U TUTINU Pronađeno telo mladića (18), policija sumnja na ubistvo Policija je oduzela puške koje su koristili ubijeni i njegovi drugovi. Zanimljivo je da niko od njih nije imao dovolu za posedovanje oružja i da će, šta god da se desilo, M. K. i R. Č. odgovarati za nezakonito posedovanje vatrenog oružja. Na veštačenje su poslati i automobil kojim su se dovezli do šume na periferiji sela Dobrinje, kao i sva tri mobilna telefona. Džemal Bećković (18) Meštani sela kod Tutina su u šoku posle smrti osamnaestogodišnjaka. - Družili su se godinama i bili su dobri drugovi. Svi su dobri momci, nastradali Džemal bio je divno dete. Celo Dobrinje i ceo Tutin su u šoku - kažu poznanici stradalog. VERUJEMO DA JE NESREĆNI SLUČAJ SVI verujemo da se radi o nesrećnom slučaju i nespretnosti, moguće je i da se sam ubio ili da je stradao od ruke svog najboljeg druga. Svi sa nestrpljenjem očekujemo kompletiranje istrage i pravu istinu o ovoj tragediji - kaže jedan od žitelja Dobrinje koji odlično poznaje svu trojicu mladića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MLADIĆ IZ TUTINA NAĐEN MRTAV U ŠUMI: Ubili druga u lovu, a tvrde da se sam upucao?

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Džemal Bećković (18) preminuo je pošto je u nedelju kasno popdone pogođen hicem iz puške u selu Dobrnja. Policija uhapsila njegove drugove M. K. i R. C.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.