MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE: Policiju do tela u kolima na parkingu doveo telefon sa fotografijama iskasapljenog tela?

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE: Policiju do tela u kolima na parkingu doveo telefon sa fotografijama iskasapljenog tela?

U gepeku parkiranog automobila u Nehruovoj ulici policija sinoć pronašla beživotno telo Milice S. (28) POSLE višečasovne blokade nekoliko novobeogradskih blokova, policija je u Nehruovoj ulici pronašla beživotno telo Milice S. (28) u gepeku parkiranog automobila. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, na telu žene bile su vidljive povrede glave, a osumnjičeni za skrivanje tela, među kojima je i Nikola K.(30), privedeni su. Nestanak devojke policiji je prijavljen još >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prošle nedelje. Prema jednoj verziji, policiju je alarmirao komšija preminule, koji živi u Gandijevoj ulici 106 V u bloku 63. On je primetio trojicu muškaraca kako iznose telo zamotano u džak iz zgrade i odnose ga u nepoznatom pravcu. Policija je odmah došla na lice mesta, ušla u stan i pronašli svežu krv, a osećao se i neprijatan miris, što je ukazivalo na to da je telo tu bilo neko vreme. Krvse nalazila i u liftu višespratnice. Potom su se jake policijske patrole rasporedile i potpuno blokirale novobeogradske blokove 61, 62, 63 i 64, kako bi pronašli potencijalne osumnjičene, kao i telo kog u stanu nije bilo. Posle višečasovne potrage, u Nehruovoj ulici pronađen je automobil u kom se nalazilo telo mlađe ženske osobe bez znakova života. Gde se nalazi telo, policiji je otkrilo nekoliko muškaraca, koji su nešto ranije privedeni kod parkinga u Nehruovoj. Međutim, prema drugoj nezvaničnoj verziji, policija je pre nekog vremena pronašla torbu kod dilera u kojoj je bio i mobilni telefon, gde su bile fotografije isečenog tela na komade. Operativnim radom saznalo se u kom je stanu masakrirano telo, a kada je policija tamo ušla pronađeni su tragovi krvi. Uočeno je da je sve brisano varikinom, kako bi dokazi bili uklonjeni, a telo je verovatno u delovima izneseno iz zgrade. Pretpostavlja se da je osoba kod koje je pronađena torba i telefon privedena prilikom rutinskog pretresa, pa je ova tragedija slučajno otkrivena. Istragom je utvrđeno da stan pripada Nikoli K. (30), jednom od privedenih u velikoj akciji organa reda. Prema nezvaničnim informacijama, Nikola K. je policiji rekao da se nesrećna devojka predozirala i tako preminula, a da je njih nekoliko htelo da prikrije njenu smrt. Kako "Novosti" saznaju, na njenom telu vidljive su povrede glave, tako da će obdukcija utvrditi da li je smrt izazvana prirodno ili nasilno. Više detalja biće poznato posle istrage koja je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Najnoviji stravični detalji misteriozne smrti u Gandijevoj: POLICIJA NAŠLA SLIKE ISEČENIH DELOVA TELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019

Policija je sinoć posle višesatne potrage u gepeku jednog automobila na parkingu u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu pronašla telo M. S. (28)...Gde se telo nalazi policiji je otkrilo nekoliko muškaraca koji su ranije uhapšeni. Potraga je počela u popodnevnim satima, kada su stanari jedne zgrade...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.