Izvor: Blic, 25.Dec.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA LAŽNOG DANIELA MILIĆA Poslao Roganovića i Vilotijevića do pasaža gde ih je ČEKAO UBICA, a on ostao "da plati račun"

Treći muškarac koji je bio u društvu Vladimira Roganovića i Stefana Vilotijevića neposredno pre nego što su upucani ispred restorana u Beču, kod sebe je imao hrvatski falsifikovani pasoš na ime Daniel Milić. On se od petka nalazi u zatvoru u Beču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MISTERIJA LAŽNOG DANIELA MILIĆA i HRVATSKOG PASOŠA: Poslao Roganovića u SMRT, a on ostao da "PLATI RAČUN"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018

Treći muškarac koji je bio u društvu Vladimira Roganovića i Stefana Vilotijevića neposredno pre nego što su upucani ispred restorana u Beču, kod sebe je imao hrvatski falsifikovani pasoš na ime Daniel Milić. On se od petka nalazi u zatvoru u Beču. :..Prema izjavi njegovog zastupnika inače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.