MAMAC ZA UBICU ADVOKATA Da li je će hapšenje supruge primorati Šaranovića da se preda

Izvor: Blic, 17.Nov.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMAC ZA UBICU ADVOKATA Da li je će hapšenje supruge primorati Šaranovića da se preda

Da li će hapšenje Nataše Šaranović, osumnjičene za trgovinu marihuanom, primoprati njenog supruga Vladimira, koji se tereti za ubistvo advokata Vladimira Zreleca, da se preda i otkrije sve nepoznanice u vezi sa ovim zločinom?

Činjenica je da je Vladimir nedostupan istražnim organima, dok je Nataši određen pritvor do 30 dana. Ona, kako je "Blic" pisao, nije želela da otkrije odakle je nabavljena droga, kao i kome je trebalo da bude prodata. Ono što je interesantnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da nije želela da priča o suprugu, da li zna gde se on skriva i da li je uopšte upoznata sa njegovom ulogom u ubistvu advokata Zreleca.

- Ne treba odbaciti mogućnost da će se Vladimir predati i pregovarati sa tužilaštvom, i tražiti u zamenu za sebe da se njegova supruga sa kojom ima dvoje dece, ćerku i sina, nađe na slobodi. Tako bi pored dece bila bar majka, a ovako su bez oba roditelja - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Svojevremeno, posle pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, u novembru 2014. godine na Senjaku, nezvanično se pominjalo da je u toj pucanjavi ulogu ima Ivan Adrovac.

On je međutim bio nedostupan istražiteljima, ali je posle osam meseci uhapšena njegova supruga Maja, čiji DNK profil je nađen na čaurama na licu mesta i koja je ubrzo opružena za pomaganje u pokušaju ubistva.

Dok je Maja bila u pritvoru u medijima su se pojavile spekulacije da je ona uhapšena da bi se Ivan predao i rasvetlio sve nepoznanice u pokušaju ubistva biznismena.

Do toga međutim nije došlo, jer je Ivan Adrovac uhapšen u Švajcarskoj zbog razbojništava, a u Srbiji se nije došlo do materijalnih dokaza koji bi ukazali da je učestvovao u pokušaju ubistva Milana Beka. Njegova supruga je osam meseci provela u pritvoru i na prvom suđenju je oslobođena optužbi. Trenutno joj se opet sudi za pomaganje u pokušaju ubistav biznismena, i brani se sa slobode.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.