Leskovčanin uhapšen zbog pretnji ženi pištoljem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 19:20

Leskovčanin uhapšen zbog pretnji ženi pištoljem

M.J. (45) iz okoline Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je više puta u prethodnom periodu pištoljem pretio jednoj ženi.

Pretresom kuće koju koristi, policija je pronašla pištolj koji mu je oduzet.

On se tereti za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i ugrožavanje sigurnosti.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više puta pretio ženi pištoljem u Leskovcu

Izvor: B92, 22.Jan.2021

Leskovac -- M.J. (45) iz okoline Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je više puta u prethodnom periodu pištoljem pretio jednoj ženi...Pretresom kuće koju koristi, policija je pronašla pištolj koji mu je oduzet...On se tereti za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.