Krvava svadba u restoranu Bajka: Muškarac ubijen nožem u srce, drugi ranjen

Izvor: Blic, 27.Okt.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava svadba u restoranu "Bajka": Muškarac ubijen nožem u srce, drugi ranjen

Nikola B. (31) ubijen je a, Dragiša Č. (41) teško je ranjen noćas u beogradskom restoranu "Bajka". Policija je identifikovala ubicu i za njim se traga.

Do tuče sa fatalnim posledicama došlo je zbog svađe koje je u restoranu trajala ceo dan, i pod uticajem velike količine alkohola.

Nikola B. uboden je u srce i pronađen je u toaletu restorana.

Povređeni Dragiša je privatnim vozilom sa teškim povredama stomaka odvezen do ambulante Hitne pomoći, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prebačen u Urgentni centar.

Istraga je u toku.

Vrata restorana "Bajka" danas su zatvorena, a kako smo saznali od zaposlenih, lokal je juče bio iznajmljen za svadbu, na kojoj su učesnici tragičnog incidenta bili gosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krvava svadba u restoranu Bajka: Muškarac ubijen nožem u srce, drugi ranjen

Izvor: Cafe.ba, 27.Okt.2013

Nikola B. (31) ubijen je a, Dragiša Č. (41) teško je ranjen noćas u beogradskom restoranu Bajka. Policija je identifikovala ubicu i za njim se traga.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.