Kršili samoizolaciju, osuđeni na pritvor

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 12:19

Kršili samoizolaciju, osuđeni na pritvor

Policija je u Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi i Inđiji uhapsila ukupno četvoricu muškaraca koje prilikom kontrole nije zatekla na kućnim adresama.

Oni su time prekršili mere samoizolacije.

Privedeni su nadležnim tužilaštvima, a sudije za prethodni postupak su trojici muškaraca odredili kućni pritvor, a 30-godišnjaku sa područja Sremske Mitrovice pritvor u posebnoj pritvorskoj jedinici do 30 dana, saopštio je MUP.

Sva četvorica se terete za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kafić u Temerinu radio za vreme pandemije, uhapšeni ugostitelji

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2020

Novosadska policija uhapsila je državljane Severne Makedonije M. J. (45) i A. J. (28), sa boravištem u Temerinu, zbog sumnje na nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije...Sumnja se da su, u svom lokalu, posluživali pićem goste i tako prekršili propise o radu ugostiteljskih objekata...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.