Kraljevo: Novih pozitivnih na virus korona 180

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 16:37

Kraljevo: Novih pozitivnih na virus korona 180

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, u tom gradu je registrovano još 180 pozitivnih na virus korona, a trenutno je ukupan broj registrovanih lica pozitivnih na virus korona 3.766.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu grada Kraljeva, od 216 uzoraka testiranih PCR metodom, od 175 uzoraka osoba sa simptomima bolesti, prisustvo virusa je potvrđeno kod 93 osobe, dok od 17 uzoraka osoba koje su testirane po drugim indikacijama, prisustvo virusa je potvrđeno kod pet osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na prisustvo antigena virusa testirano je 199 osoba prema indikacijama, pri čemu je virus dokazan kod 82 osobe.

U Opštoj bolnici "Studenica" preminule su dve osobe od posledica virusa korona tako da je ukupan broj preminulih u Kraljevu od početka epidemije 66.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kraljevo: Hospitalizovano 60 pacijenata, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 16:26

U Opštoj bolnici "Studenica" trenutno je hospitalizovano 60 kovid pacijenata, a u prethodna 24 časa preminula je jedna osoba, saopštila je ta zdravstvena ustanova...Na intenzivnoj nezi nalazi se 11 pacijenata, sedam je intubirano, a četiri je na neinvazivnoj ventilaciji...Tokom protekla 24 časa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.