Kovinsko Podunavlje čeka pisma zainteresovanih za privatizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 16:18

Kovinsko "Podunavlje" čeka pisma zainteresovanih za privatizaciju

Zainteresovani za privatizaciju vodoprivrednog preduzeća "Podunavlje" iz Kovina pisma mogu poslati Ministarstvu privrede do 25. novembra, navodi se u objavljenom javnom pozivu.

Vrednost kapitala Podunavlja krajem prošle godine bila je 83 miliona dinara, a ukupna aktiva 123 miliona, što je za 50 posto više nego godinu dana ranije.

Pretežna delatnost Podunavlja je izgradnja hidrotehničkih objekata, a u ovoj državnoj firmi ima 42 zaposlena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Traže se zainteresovani za privatizaciju "Južnog Banata"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 11:17

Ministarstvo privrede pozvalo je zainteresovane za privatizaciju vodoprivrednog preduzeća "Južni Banat" iz Vršca da pošalju pismo o interesovanju, navodi se u javnom pozivu...Firma "Južni Banat" doo u potpunosti je državna, a krajem prošle godine imala je vrednost kapitala od 96 miliona dinara...Tada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.